به سبد خرید اضافه شد
قضات تعزیرات کشور-بازرسان بهداشت محیط و هر کس ناظر نانوایان شهرش می باشد این فیلم را ببیند تا چشم بسته نانوایان بی گناه را جریمه نسازد و برچسب نا چسب نزند
📌آیا بالا بودن پی هاش جرم است؟
📌آیا بالا بودن نمک جرم است؟
📌 چرا پی هاش بالا می رود و کی بالا می رود؟
📌 علت فروپاشی خمیر چیست؟
خوب دقت کنید: سازمان ملی استاندارد تا سال 1407 به وزارت جهاد فرصت داده تا گندم هایش را استاندارد نماید !
📌 خب وقتی گندم ما هنوز استاندار نیست بر چه اساسی نانوای بی گناه را بخاطر بالا بودن نمک جریمه می کنیم ؟
اگر عرضه داریم ریشه جرم را بخشکانیم و گندم مرغوبی توزیع کنیم تا نیاز به نمک نباشد
📌 مگر نانوا مسئول تولید و توزیع گندم است که باید بخاطر ضعف گلوتنی اش جریمه شود؟
📌چرا قضات تعزیرات بجای ریشه یابی علل بروز جرم صرفا بخاطر گزارش نادرست بازرس نانوا را جریمه می کنند؟
📌 آیا حضرت علی(ع) هم همینطور قضاوت می فرمودند؟
حضرت علی(ع): کونو لظالم خصما ولمظلوم عونا .
📌کدامیک از قضات ما اینگونه اند؟
چرا باید نانو بابت نمک خمیر جریمه شود؟
📌مگر بازرس بهداشت کارشناس ارد و خمیر هم هست؟ اگر این بازرس توانست با 400 گرم نمک با آردی که گلوتن کمتر از 20 و ایندکس کمتر از 40 وپروتئین کمتر از 10 دارد خمیر درست کند ماهم می توانیم من به عنوان مسول راه اندازی واحد آموزشی-پژوهشی نان دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی اصفهان ونیم قرن سابقه علمی وفنی چنین ادعائی ندارم اگر کسی دارد جلو بیایدوبه ما نشان دهد
📌دکتر محمدرضا خواجه
🔰به مابپیوندید🔰
📞Tel: +989190050238
🖥Web: digifarming.ir
📲eitaa:@agrocenter
📲@agrocenteriran