به سبد خرید اضافه شد
به سبد خرید اضافه شد
به لیست علاقه مندی ها اضافه شد
ثبت نام دوره آموزشی جذب مدیران شعب مرکز تحقیقات کشاورزی و امنیت غذایی از 15 لغایت 29 تیرماه ماه 1404 در سایت سامانه مزرعه داری هوشمند. مرکز تحقیقات کشاورزی و امنیت غذایی شهید امیر کاظم زاده در نظر دارد از بین متخصصین و دانشجویان کشاورزی سراسر کشور که علاقه مند به همکاری هستند بعد از برگزاری دوره آموزشی و کسب تراز لازم نسبت به جذب و بکار گیری اقدام نماید.
دوره جامع آموزش پرورش میلورم سرفصلهای دوره: معرفی میلورم و چرخه زندگی آن تجهیزات و فضای موردنیاز برای پرورش نحوه تغذیه، تکثیر و مدیریت سلامت جمعیت فرآوری و بستهبندی محصول کاربردهای میلورم در تغذیه دام، طیور، آبزیان و تولید کود آلی بررسی بازار فروش، سودآوری و راهاندازی کسبوکار مدت دوره: ۱۰ ساعت آموزشی (۵ جلسه ۲ ساعته) مخاطبان: کشاورزان، پرورشدهندگان، علاقهمندان به مشاغل خانگی و کارآفرینی در حوزه کشاورزی نوین نحوه برگزاری: کاملاً مجازی و آنلاین برگزارکننده: شعبه بهارستان با دریافت گواهی پایاندوره معتبر از مرکز تحقیقات کشاورزی و امنیت غذایی ثبتنام از طریق سایت رسمی مرکز: www.digifarming.ir 📞 جهت کسب اطلاعات بیشتر: 09190050238
دوره جامع آموزش گیاهان دارویی سرفصلهای دوره: آشنایی با انواع گیاهان دارویی بومی ایران شرایط اقلیمی، خاک و نیازهای تغذیهای گیاهان دارویی کاشت، داشت و برداشت اصولی روشهای فرآوری و خشکسازی گیاهان دارویی کاربردهای دارویی، بهداشتی و صنعتی بازار فروش و زنجیره ارزش گیاهان دارویی معرفی مزرعههای موفق و تجربیات میدانی مدت زمان دوره: ۱۲ ساعت آموزشی (در قالب ۶ جلسهی ۲ ساعته) مخاطبان: کشاورزان، علاقهمندان به طب سنتی، دانشجویان کشاورزی، کارآفرینان حوزه گیاهان دارویی برگزارکننده: شعبه پاکدشت نوع برگزاری: مجازی و آنلاین شماره تماس جهت هماهنگی دوره: 09190050238
دوره جامع آموزش پرورش گیاهان زینتی و آپارتمانی سرفصلهای آموزشی: آشنایی با انواع گیاهان زینتی و آپارتمانی اصول نگهداری، آبیاری، نوردهی و تغذیه گیاهان روشهای تکثیر و قلمهزنی گیاهان رایج کنترل آفات و بیماریهای رایج در فضای داخلی طراحی فضای سبز داخلی و بالکن نکات کاربردی برای راهاندازی گلخانه خانگی یا تجاری مدت دوره: ۸ ساعت آموزشی (۴ جلسه ۲ ساعته) مخاطبان: علاقهمندان به نگهداری از گیاهان، کارآفرینان گلخانهای، دانشجویان، بانوان خانهدار و باغبانان شهری نحوه برگزاری: مجازی و آنلاین برگزارکننده: شعبه [نام شعبه برگزارکننده] همراه با گواهی معتبر پایاندوره از مرکز تحقیقات کشاورزی و امنیت غذایی شهید امیرکاظمزاده ثبتنام از طریق سایت رسمی مرکز: www.digifarming.ir برای اطلاعات بیشتر و مشاوره رایگان: 09190050238
دوره جامع آموزش پرورش قارچ خوراکی سرفصلهای تخصصی دوره: آشنایی با انواع قارچهای خوراکی (دکمهای، صدفی و ...) اصول تهیه بستر، کمپوست و اسپانریزی مدیریت شرایط رشد (رطوبت، دما، نور و تهویه) کنترل آفات و بیماریهای قارچی روشهای برداشت، بستهبندی و نگهداری برآورد اقتصادی و راهاندازی واحد پرورش خانگی یا صنعتی مدت دوره: ۱۰ ساعت آموزشی (۵ جلسه ۲ ساعته) مخاطبان: علاقهمندان به کارآفرینی، کشاورزان، فارغالتحصیلان کشاورزی و محیط زیست، مشاغل خانگی نحوه برگزاری: آموزش کاملاً مجازی و تعاملی برگزارکننده: شعبه گرگان با اعطای گواهی معتبر پایاندوره از مرکز تحقیقات کشاورزی و امنیت غذایی شهید امیرکاظمزاده ثبتنام از طریق سایت رسمی مرکز: www.digifarming.ir جهت اطلاعات بیشتر یا ثبتنام گروهی: 09190050238
دوره آموزشی تخصصی سموم و کودهای کشاورزی سرفصلهای آموزشی دوره: دستهبندی انواع سموم کشاورزی و کاربرد آنها نحوه صحیح مصرف، دُز مناسب و زمانبندی سمپاشی آشنایی با کودهای آلی، شیمیایی و زیستی توصیههای تغذیهای گیاهان در مراحل مختلف رشد روشهای تشخیص کمبود عناصر غذایی در گیاهان اصول ایمنی، نگهداری و حملونقل سموم و کودها الزامات زیستمحیطی و کاهش باقیمانده سم در محصولات مدت دوره: ۸ ساعت آموزشی (۴ جلسهی ۲ ساعته) مخاطبان: کشاورزان، کارشناسان جهاد کشاورزی، فارغالتحصیلان رشتههای مرتبط، دانشجویان، باغداران نحوه برگزاری: آموزش مجازی و آنلاین برگزارکننده: شعبه لشت نشا با ارائه گواهی معتبر پایاندوره از مرکز تحقیقات کشاورزی و امنیت غذایی شهید امیرکاظمزاده ثبتنام از طریق سایت رسمی مرکز: www.digifarming.ir اطلاعات بیشتر و مشاوره: 09190050238
دوره آموزشی آشنایی با آفات و بیماریهای کلیدی محصولات کشاورزی و روشهای ساده مقابله با آنها سرفصلهای آموزشی: معرفی مهمترین آفات و بیماریهای گیاهی در محصولات استراتژیک ایران (گندم، برنج، گوجه، سیبزمینی، سبزیجات و...) تشخیص سریع علائم بیماریها و آسیب آفات روشهای ساده و کاربردی کنترل و پیشگیری (بیولوژیک، زراعی، مکانیکی و شیمیایی) استفاده ایمن از سموم و روشهای کمخطر بررسی نمونههای موفق کنترل تلفیقی در مزرعه آشنایی با سامانههای هشدار سریع و پایش آفات مدت دوره: ۱۰ ساعت آموزشی (۵ جلسهی ۲ ساعته) مخاطبان: کشاورزان، کارشناسان کشاورزی، دانشجویان، باغداران و بهرهبرداران مناطق کشاورزی نحوه برگزاری: آموزش مجازی و آنلاین برگزارکننده: شعبه رشت با اعطای گواهی معتبر پایاندوره از مرکز تحقیقات کشاورزی و امنیت غذایی شهید امیرکاظمزاده ثبتنام و مشاهده دورهها در سایت رسمی مرکز: www.digifarming.ir جهت مشاوره و ثبتنام گروهی: 09190050238
دوره آموزشی: کوددهی اصولی با روشهای محلی و ارزان سرفصلهای آموزشی دوره: شناخت نیازهای تغذیهای گیاهان در مراحل مختلف رشد اصول زمانبندی و روشهای صحیح کوددهی کودهای آلی، کمپوست و کودهای محلی (تهیه در مزرعه یا منزل) تهیه کودهای خانگی از فضولات دامی، بقایای گیاهی و ضایعات غذایی روشهای ارزان و کمهزینه برای افزایش حاصلخیزی خاک بررسی خطاهای رایج در مصرف کود و راهکارهای اصلاح آن مدت دوره: ۶ ساعت آموزشی (۳ جلسهی ۲ ساعته) مخاطبان: کشاورزان، باغداران، علاقهمندان به کشاورزی پایدار و اقتصاد مقاومتی نحوه برگزاری: مجازی و آنلاین برگزارکننده: شعبه رشت با اعطای گواهی معتبر پایاندوره از مرکز تحقیقات کشاورزی و امنیت غذایی شهید امیرکاظمزاده ثبتنام از طریق سایت رسمی مرکز: www.digifarming.ir اطلاعات بیشتر و پشتیبانی: 09190050238
دوره تخصصی مدیریت و کنترل کرم گلوگاه انار مخاطبین: باغداران انار، کارشناسان جهاد کشاورزی، ناظران کلینیکهای گیاهپزشکی، دانشجویان و فارغالتحصیلان کشاورزی و گیاهپزشکی، علاقهمندان به مدیریت آفات محصولات باغی مدت دوره: 12 ساعت (در قالب 4 جلسه 3 ساعته) سرفصلهای دوره: جلسه اول: مبانی شناخت کرم گلوگاه انار معرفی علمی آفت: نام علمی، طبقهبندی، چرخه زندگی نحوه خسارت به میوه انار الگوهای زیستی و رفتار آفت در مناطق مختلف ایران اهمیت اقتصادی و زیستمحیطی کنترل آفت جلسه دوم: پایش و شناسایی میدانی شناسایی علائم آلودگی روی درخت و میوه آموزش نمونهبرداری صحیح و ارزیابی شدت خسارت آشنایی با انواع تلههای نوری، فرمونی و غذایی زمانبندی مناسب برای پایش و تلهگذاری جلسه سوم: روشهای نوین و سنتی کنترل آفت مدیریت زراعی و بهزراعی: حذف بهموقع میوههای آلوده، هرس، زمان مناسب برداشت کنترل بیولوژیک (استفاده از پارازیتوئیدها و دشمنان طبیعی) کنترل فیزیکی و مکانیکی (توری، پوشش میوه و…) کاربرد تکنولوژیهای نوین مانند فرمونهای جنسی، سیستمهای هشدار هوشمند جلسه چهارم: سمپاشی هدفمند و استراتژیهای تلفیقی معرفی سموم مؤثر و مجاز برای کنترل کرم گلوگاه زمانبندی صحیح مصرف سم اصول IPM (مدیریت تلفیقی آفات) آموزش ساخت برنامه مبارزه اختصاصی برای هر باغ با توجه به اقلیم و شدت آلودگی گواهینامه:ارائه گواهی پایان دوره معتبر ثبتنام: از طریق سایت: www.digifarming.ir
دوره جامع پرورش اسپیرولینا در خانه سرفصلهای تخصصی دوره: آشنایی با انواع جلبک اسپیرولینا آماده سازی و تجهیزات پرورش اسپیرولینا فرایند پرورش و نگهداری اسپیرولینا برداشت، فرآوری و تجاری سازی مدت دوره: ۵ ساعت مخاطبان: علاقهمندان به کارآفرینی، کشاورزان، فارغالتحصیلان کشاورزی و محیط زیست، مشاغل خانگی نحوه برگزاری: آموزش کاملاً مجازی برگزارکننده: شعبه ورامین با اعطای گواهی معتبر پایاندوره از مرکز تحقیقات کشاورزی و امنیت غذایی شهید امیرکاظمزاده ثبتنام از طریق سایت رسمی مرکز: www.digifarming.ir جهت اطلاعات بیشتر یا ثبتنام گروهی: 09190050238
دوره جامع مکان یابی بهینه اراضی کشاورزی با GIS سرفصل های دوره: مقدمه ای بر تعاریف سیستم های اطلاعات مکانی معرفی نرم افزارها بررسی ضوابط و دستورالعمل ها آموزش مقدماتی GIS کار با دستورات و عملگرها مقدمه ای هم پوشانی لایه ها، روشهای فازی و سلسله مراتبی انجام پروژه واقعی مخاطبان دوره: علاقه مندان، دانشجویان، کارشناسان رشته های نقشه برداری، کشاورزی و مهندسی، کشاورزان پیشرو نحوه برگزاری: آموزش مجازی و حضوری برگزارکننده: شعبه اصفهان با اعطای گواهی معتبر پایاندوره از مرکز تحقیقات کشاورزی و امنیت غذایی شهید امیرکاظمزاده ثبتنام از طریق سایت رسمی مرکز: www.digifarming.ir جهت اطلاعات بیشتر یا ثبتنام گروهی:
دوره جامع پرورش گوجه گیلاسی (Cherry Tomato) از بذر تا برداشت با نگاه تجاری و خانگی برگزارکننده: مرکز تحقیقات کشاورزی و امنیت غذایی شهید امیرکاظمزاده شعبه برگزارکننده: کرج سرفصلهای تخصصی: انتخاب بذر و ارقام مناسب (گلخانهای و فضای باز) اصول کاشت، خاک مناسب و تغذیه گیاه مدیریت آبیاری، نور و دمای مطلوب رشد پیشگیری از بیماریها و آفات رایج در گوجهگیلاسی نکات کلیدی برداشت، بستهبندی و بازار فروش پرورش گوجهگیلاسی در فضاهای کوچک (تراس و پشتبام) مدت دوره: ۸ ساعت آموزشی (۴ جلسهی ۲ ساعته) مخاطبان: علاقهمندان به باغبانی، گلخانهداران، مشاغل خانگی و کارآفرینی نحوه برگزاری: آنلاین و تعاملی با گواهی معتبر پایاندوره ثبتنام از طریق سایت رسمی مرکز: www.digifarming.ir جهت مشاوره: 09190050238
دوره جامع پرورش زنبور عسل سرفصل ها: 🐝مقدمهای بر زنبورداری: شامل تاریخچه زنبورداری، انواع نژادهای زنبور عسل و فواید زنبورداری. 🐝آناتومی و فیزیولوژی زنبور عسل: شناخت اندامها و وظایف آنها در بدن زنبور عسل. 🐝مدیریت کندو: شامل انتخاب محل مناسب برای زنبورستان، نحوه ساخت و نگهداری کندوها، مدیریت جمعیت کلنی، روش های تولید و تکثیر ملکه . 🐝تغذیه زنبور عسل: شامل شناخت نیازهای غذایی زنبورها در طول سال و نحوه تغذیه آنها در شرایط مختلف. 🐝بیماریها و آفات زنبور عسل: شامل شناخت بیماریها و آفات شایع، پیشگیری و درمان آنها. 🐝تولید عسل و سایر محصولات زنبور عسل: شامل نحوه برداشت عسل، تولید ژل رویال، گرده گل و سایر محصولات. 🐝بازاریابی محصولات زنبور عسل: شامل نحوه بسته بندی، قیمتگذاری و فروش محصولات. 📌مخاطبان دوره : کشاورزان ،باغداران، دانشجویان ،علاقه مندان به حوزه زنبورعسل ، کارآفرینان، زنبورداران سراسر کشور 🕒 مدت دوره: ۸ ساعت آموزشی (۴ جلسهی ۲ ساعته) 📡 نحوه برگزاری: آنلاین و تعاملی 🎓 با گواهی معتبر پایان دوره 🌐 ثبتنام از طریق سایت رسمی مرکز: www.digifarming.ir 📞 جهت مشاوره:09190050238 🔰به مابپیوندید🔰 📞Tel: +989190050238 🖥Web: digifarming.ir 📲eitaa:@agrocenter 📲@agrocenteriran
SolidWorks یک نرمافزار طراحی سهبعدی حرفهای (CAD) است که برای مدلسازی، مونتاژ و نقشهکشی مهندسی استفاده میشود. این نرمافزار با محیط کاربری ساده و ابزارهای قدرتمند، امکان طراحی پارامتریک، شبیهسازی و تحلیل قطعات صنعتی را فراهم میکند. SolidWorks بهطور گسترده در صنایع مختلف از جمله مکانیک، خودروسازی، هوافضا و تولید تجهیزات کاربرد دارد و به دلیل دقت بالا و قابلیت یکپارچهسازی با سایر نرمافزارهای مهندسی، یکی از محبوبترین ابزارهای طراحی در جهان محسوب میشود. سرفصلها (سطح مقدماتی) : 1_ مقدمه و آشنایی با نرم افزار • معرفی محیط نرمافزار SolidWorks و کاربردهای آن در صنعت • آشنایی با محیطهای کاری (Part, Assembly, Drawing) • روش نصب، فعالسازی و تنظیمات اولیه 2_ مبانی ترسیم دو بعدی ( 2D Sketch) • آشنایی با پانل Sketch و ابزارهای اصلی ترسیم • مدیریت صفحات و استفاده از Grid و Snap • قیود هندسی و ابعادی (Constraints & Dimensions) • ویرایش نقشههای دوبعدی 3_ مدل سازی سه بعدی ( 3D Modeling) • ساخت قطعات پایه (Extrude, Revolve, Sweep, Loft) • عملیات اصلی و ویرایش مدل (Cut, Fillet, Chamfer, Shell) • مدیریت Feature Tree و ویرایشهای سریع 4_ مونتاژ قطعات (Assembly) • معرفی محیط Assembly و اهمیت مونتاژ در طراحی صنعتی • روشهای درج قطعات و مدیریت روابط (Mate) • تحلیل برخورد (Interference Detection) و انیمیشنهای ساده مونتاژ 5_ نقشهکشی مهندسی(Drawing) • استخراج نقشه دوبعدی از مدل سهبعدی • اندازهگذاری و تلرانسگذاری • نمادگذاری و درج یادداشتها 6_ ذخیرهسازی، خروجی گرفتن و چاپ • فرمتهای ذخیرهسازی و تبدیل فایل (Export/Import) تخمین زمان مورد نیاز برای آموزش مباحث مقدماتی سالیدورک: 1 ساعت مقدمه و آشنایی با نرم افزار 2 ساعت مبانی ترسیم دو بعدی 3 ساعت مدل سازی سه بعدی 2 ساعت مونتاژ قطعات 1 ساعت نقشهکشی مهندسی 1 ساعت ذخیرهسازی، خروجی گرفتن و چاپ جمع کل ساعات تدریس 10 ساعت است و ممکن است جلساتی در خصوص رفع اشکل خارج از جلسات کلاس در نظر گرفته شود. تعداد جلسات و روز جلسات هنگام برگزاری دوره مشخص خواهد شد.