به سبد خرید اضافه شد

به لیست علاقه مندی ها اضافه شد

support-icon
8:30 صبح - 9:30 عصر 09190050238
org-center
کشاورزی و امنیت غذایی

مرکز تحقیقات کشاورزی و امنیت غذایی شهید کاظم زاده شعبه اصفهان

استان اصفهان به دلیل برخورداری از اراضی مستعد کشاورزی و منابع آب نسبتا مناسب در حاشیه رودخانه زاینده رود و بخش‌های غرب و جنوبی استان، نقش مهمی در تولید محصولات کشاورزی کشور دارد. این استان که با تولید بیش از 4 میلیون تن محصولات زراعی (نزدیک به 5 درصد)، در رتبه چهارم قرار دارد، در نتیجه به لحاظ صنعت کشاورزی از استان‌های پر اهمیت محسوب می‌شود. در طول سالیان گذشته، به دلیل عدم اجرا یا نیمه کاره ماندن طرح‌های ملی در زمینه آب و با وجود تغییرات اقلیمی، علارغم اینکه این استان همراه، از استان‌های مهاجر پذیر با قابلیت‌ها و پتانسیل‌های بالا محسوب می‌شده است اما، صنعت کشاورزی به خصوص به جهت تامین آب با مشکلات فراوانی رو‌به‌رو بوده و کشاورزان، بهره‌برداران و ذی نفعان این طر‌ح‌ها دچار آسیب‌های فراوان اقتصادی و اجتماعی شده‌اند. به دنبال توسعه فناوری‌های فضاپایه که با هدف استفاده از تکنولوژی‌‌های فضایی (ماهواره و پهپاد و ...) و تحلیل تصاویر ‌آن‌ها در زمینه‌های مدیریت بحران، کشاورزی، ارتباطات، ناوبری و هواشناسی ایجاده شده‌اند، مرکز تحقیقات کشاورزی و امنیت غذایی شهید امیر کاظم زاده با توجه به سند ملی دانش‌بنیان امنیت غذایی، توسعه پایدار ارکان امنیت غذایی شامل فراهمی غذا، دسترسی به غذا، مصرف و سلامت غذا و تاب‌آوری را نقشه راه خود قرار داده است. علاه‌بر‌این، در این سند، ایران، در افق سال 1411، کشوری برخوردار از امنیت غذایی، متکی بر ظرفیت‌ها و قابلیت‌های مردم محور معرفی شده است و مرکز شهید امیر کاظم زاده با توجه به اصول 17‌گانه سند امنیت غذایی اهداف زیر را دنبال می‌کند: 1. کنترل آفات و بیماری‌ها 2. تامین بذر،کود و سم 3. افزایش عملکرد محصولات زراعی و باغی 4. توجه به نیاز و خواسته کشاورزان با توجه به شرایط اقتصادی و اجتماعی آن‌ها 5. بررسی روند تغییرات پارامتر‌های آب، خاک، هوا، مدیریت مزرعه و ...

شماره تماس 09134814431